Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Octombrie 2017 (2 postari)

Cum cresc in masa musculara ca incepator?

Luni, 30 Octombrie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Jurnal PT

Astazi vreau sa discutam despre regulile de baza pentru cresterea masei musculare, un articol back to basics, e adevarat. Poate nu sunt niste idei iesite din comun, insa nu de putine ori mi se intampla sa ma lovesc de aceleasi vesnice idei nejustificate si de multimea de persoane care le sustin. Cel mai trist este cand aud antrenorii de prin sali, fara vreun fel de curs sau calificare, care promoveaza acele idei complet eronate.
Sfaturi pentru cresterea masei musculare
Dar sa iesim din zona trista a introducerii si sa vedem ce ne spun atat stiinta cat si experienta celor calificati, despre cum dezvoltam masa musculara.
Citeste continuarea

Oul, alimentul controversat cu o multime de beneficii pentru sanatate

Luni, 02 Octombrie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

Oul este probabil unul dintre alimentele cele mai controversate si studiate, datorita beneficiilor dar si efectele adverse pe care il poate avea asupra sanatatii noastre. Colesterolul si grasimile din oua reprezinta in general motivul dezbaterilor, insa in ultimii ani studiile ne tot dovedesc faptul ca ceea ce am primit ca informatie „sigura” pana acum ar putea fi numai o serie de mituri.
Ouale sunt considerate alimente complete, bogate in nutrienti, pe care natura le-a umplut cu grasimi sanatoase, proteine, vitamine si minerale esentiale. Am decis sa le facem dreptate astazi pentru ca participarea la cursul de Tehnician Nutritionisi mi-a deschis destul de mult mintea in legatura cu aceste minunate produse.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp