Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Iunie 2018 (3 postari)

Semne si simptome ale sistemului imunitar slabit

Joi, 28 Iunie 2018 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Sistemul imunitar reprezinta mecanismul folosit de catre organism pentru a se apara impotriva bacteriilor, virusilor si mai multor tipuri de afectiuni. Exista o multitudine de cauze care determina slabirea acestuia, de la alegeri alimentare nesanatoase si stres pana la anumite tipuri de boli. Toate acestea vor preveni functionarea optima a acestuia. Dar cum stim ca avem sistemul imunitar scazut? Care sunt semnalele si simptomele pe care le manifestam cand corpul nostru nu mai reprezinta o defensiva atat de sigura? Astazi discutam pe larg tema celor mai comune semne ale dezchilibrelor imunitatii.
Citeste continuarea

Care este legatura intre consumul de zahar si obezitate, diabet si cancer?

Joi, 14 Iunie 2018 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

Dupa ce am discutat despre cat de sanatosi sunt indulcitorii artificiali, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa discutam si putin despre motivele pentru care medicii si nutritionistii ne recomanda sa ne ferim de zahar ca de droguri.
Probabil ca pana in momentul de fata cu totii am auzit ca nu e bine sa consumam zahar sau cel putin sa il limitam la cat mai putin, si asta nu numai pentru ca ingrasa sau ne strica dantura ci pentru ca ne expune organismul la o serie de probleme grave de sanatate. Chiar recent, numeroase studii au ajuns la concluzia ca zaharul nu reprezina numai o sursa de calorii goale, ci chiar actioneaza ca un fel de toxina in corpul nostru.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp