Fitness Scandinavia Blog

Categorie: Cum slabim sanatos?(4 postari)

STAGNAREA DIN PROCESUL DE SLABIRE

Luni, 15 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

De cele mai multe ori se intampla ca in procesul de slabire sa intampini dificultati, iar una dintre acestea este stagnarea la o anumita greutate sau la un anumit moment din transformarea fizica. Este foarte clar faptul ca in acea perioada trebuie sa schimbi ceva in viata sau alimentatia ta. Hai sa vedem impreuna cateva metode ce te pot ajuta sa depasesti acele momente
Citeste continuarea

SUPRAPONDERABILITATEA - UN PERICOL PENTRU SANATATE

Luni, 30 Ianuarie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

Supraponderabilitatea - un pericol pentru sanatate

Termenul de supraponderal este folosit in mod comun pentru a defini o persoana al carei corp contine mai multa grasime decat este necesar pentru functionarea normala a organismului. Excesul de grasime si implicit excesul de kilograme este o caracteristica specifica multor persoane, devenind chiar o problema de interes national, numarul supraponderalilor fiind de peste 64% din populatia adulta in Statele Unite ale Americii.
Citeste continuarea

TIPS-URI PENTRU CONTROLUL APETITULUI

Luni, 16 Ianuarie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

Nu exceselor!

Dacă aţi citit cel puţin două dintre articolele mele ştiţi deja că nu sunt adeptul exceselor, de niciun fel. Am spus cu hotărâre NU tuturor persoanelor cu care am lucrat, când vine vorba de diete extreme sau programe de antrenament care te lasă fără suflare şi energie pentru a duce la capăt ziua. Singura soluţie în care cred eu este un stil de viaţă aşa cum ar trebui, care are la pachet o alimentaţie sănătoasă formată din 3 mese principale şi 2 gustări pe zi, şi un program regulat de sport. Chiar şi în aceste condiţii, când vine vorba de slăbire vin la pachet şi tentaţiile culinare de tot felul la care ar fi bine nici să nu te uiţi şi o senzaţie de foame aproape permanentă. Părerea mea? Se poate slăbi şi fără foame, dacă este în dotare puţină automotivaţie şi disciplină. Cum anume?
Citeste continuarea

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ANTRENAMENTUL CARDIOVASCULAR

Vineri, 13 Ianuarie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

Antrenamentul cardiovascular

Principiul central pe care trebuie să îl respecţi pentru a scădea în greutate şi a arde grăsimea în exces este să consumi mai multe calorii decât mănânci, într-o zi. Poţi realiza acest lucru prin antrenament şi alimentaţie sănătoasă. . Cel mai des folosit tip de antrenament, atunci când obiectivul este slăbirea, este antrenamentul cardiovascular cunoscut şi ca antrenament aerobic sau cardio. Sunt considerate antrenamente cardio, antrenamentele care folosesc grupe mari de muşchi, la o intensitate medie pe o durată îndelungată, folosind mişcări repetitive. Cele mai cunoscute activităţi cardio sunt joggingul, cycling-ul, înotul şi folosirea bicicletei eliptice.
Citeste continuarea