Ne pare rau, dar se pare ca nu exista niciun curs la aceasta adresa!

inapoi la cursuri

Inregistreaza-te la

22 - 23 Mai 2021 / Bucuresti

S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: TIBERIU VINTILOIU.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.
detalii
24 Aprilie 2021 / Bucuresti

How to look fabulous at any age - a workshop for anti-ageing and well-being

Acest workshop are 3 credite

Vrei sa arati fabulos, sa te simti energic(a), sa vibrezi indiferent de varsta pe care o ai?  Vrei tinerete fara batranete?
Iubeste-te, alege-te si vino si tu la workshopul nostru “How to look fabulous at any age”.
Este un workshop ce se adreseaza oricarei persoane pasionata de stare de bine, energie, frumesete si care doreste sa isi formeze obiceiuri sanatoase ce pot preveni, echilibra sau imbunatatii diversele modificari ce apar odata cu inaintarea in varsta.  
Corpul nostru se modifica fie ca ai 20 sau 30 sau peste 40 ani! Fluctuatiile hormonale pot afecta metabolismul si digestia. Tocmai de aceea venim aici pentru tine cu informatii care te vor ajuta sa ramai sau sa iti imbunatatesti atat frumusetea interioara cat si cea exterioara.
detalii
10 Aprilie - 9 Mai 2021 / Galati

Curs autorizat de formare Instructor Fitness Galati

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
mai multe evenimente
Facebook Messenger
WhatsApp