A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Laurentiu Cical

Romania

Sportul si antrenamentul fizic au facut mereu parte din programul sau zilnic. La varsta de 8 ani si-a inceput cariera ca jucator de fotbal profesionist, initial pe plan local, iar ulterior obtinand un transfer la FC National Bucuresti. Anumite probleme de sanatate au constituit o piedica in continuarea acestui traseu insa sportul a ramas o adevarata pasiune pentru el. Cariera ca instructor de fitness ii da posibilitatea sa-si fructifice pasiunea si totodata sa induca aceasta pasiune si altora.
“Totul se schimba cand practici sportul din pasiune. Ii adaugi suflet, convingere si valoare personala, facandu-l sa devina nu doar o activitate zilnica pe care o practici cu placere, ci o parte din tine, din mintea ta si din conditia ta” crede Laur cu certitudine.

Clase / Seminarii

S.F.T. vs BOSU

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele. Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.