A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Laurentiu Cical

Romania

Este o persoana determinata si hotarata. Isi atinge toate obiectivele propuse si nu da inapoi atunci cand vine vorba de noi provocari. Este in lumea fitness-ului inca de la 14 ani ceea ce l-a ajutat sa invete din nenumarate greseli cum sa devina mai bun. “Atunci cand te opresti din invatat, mori pe interior!”
Iubeste ceea ce face si isi doreste ca si pe viitor sa ajute cat mai multi oameni sa se descopere, sa realizeze ceea ce vor cu adevarat in viata si cum sa dezvolte un stil de viata sanatos.
Face parte din echipa noastra de Master Traineri si il puteti gasi la cursurile de Instructor Fitness.
Motto`ul lui este: Nimeni nu iti poate lua ceea ce Dumnezeu ti`a pregatit!


Clase / Seminarii

S.F.T. vs BOSU

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele. Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.