A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alex Miu

Romania

ALEX MIU, Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia in cadrul cursului de Antrenor Personal, Level 1, este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie si Motricitate speciala, al Facultatii Fizica si Sport si masterand in Fitness si Performanta Motrica. Avand o experienta in Fitness de peste 5 ani, Alex a facut performanta incontinuu in domeniu, astfel incat s-a orientat spre a deveni si instructor de inot pentru copii. Nu doar experienta il recomanda pentru a fi unul dintre cei mai buni antrenori din Timisoara, dar si faptul ca are si o ambitie demna de a fi luata drept exemplu. La tot acest bagaj de informatii, se adauga si carisma cu care a fost inzestrat, dorinta de a evolua si pasiunea pentru tot ceea ce face.

Clase / Seminarii

SUPER BOOTCAMP

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Forta, cardio, viteza, agilitate, echilibru si coordonare sunt doar cateva elemente din fitness pe care le vei experimenta in cele 60 de minute ale clasei. Iti vei folosi greutatea propriului corp ca accesoriu de rezistenta. Unul dintre principalele beneficii ale acestei clase este o ardere exceptionala a caloriilor care depaseste 24 – 48 de ore dupa antrenament.

Super circuit (High intensity)

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Un tip de antrenament care isi face prezenta tot mai des in ultima vreme printre iubitorii fintessului. Se refera la un antrenament complex care combina calitati motrice precum viteza , indemanarea , forta si rezistenta. Sunt un amalgam de thenici utilizate precum si mai multe tipuri de contractie musculara implicate in miscare, de la tehnici de izometrie pana la forta exploziva – putere.

Traditional cycling

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Tehnica de lucru Fartlek variaza intensitatea , frecventa dar si ,pozitia corpului in momentul pedalarii. Se pedaleaza pe muzica traditionala din Romania si Serbia. Ora este constituita din 4 parti : acomodare , incalzire , partea principala si revenire. Energia transmisa de artisti precum Goran Bregovic , Amaro Del si multi altii, se transpune in ritmul pedalarii. Alex isi doreste sa iasa putin din rutina a ceea ce inseamna clasic si sa incearca o alta abordare a fenomenului!