A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Rustam Haceaturov

Romania

Rustam Haceaturov este instructor de aerobic și antrenor de fitness cu mai bine de zece ani de experiență în susținerea claselor de grup în România și cu un palmares bogat în domeniul dansului sportiv.
Cariera sa în domeniul sportului se întinde pe o perioadă de mai bine de 20 de ani, în calitate de sportiv de performanță, în calitate de instructor și în  calitate de organizator de evenimente menite să promoveze sportul de masă.
Rustam a fost unul dintre primii instructori și formatori de instructori care au adus în Europa de Sud-Est programe internaționale apreciate în Europa și în Statele Unite și care au contribuit astfel la atragerea publicului general către mișcare.

Cariera sa de instructor sportiv cu clase de grup extrem de populare, de formator în domeniu și de promoter al mișcării, a fost completată de pregătire în antrenament funcțional, în strategii de remodelare corporală și în nutriție, în prezent  axându-și activitatea pe implementarea și coordonarea tehnicilor de antrenament care vizează dezvoltarea funcțională integrată, pluri-disciplinară.

Pentru ca a avut ocazia să abordeze sportul din perspective diferite – trecând prin dans, aerobic, funcțional, bodybuilding, iar in prezent student al ISCI - International Strength & Conditioning Institute – Rustam este un susținător al conceptelor moderne de training ce pun în centru nevoile, obiectivele și starea de sănătate a individului, sau a sportivului de performanta, cu caracteristicile  sportului respectiv, sau particularitățile și preferințele fiecărei persoane antrenate.

Clase / Seminarii

INSANITY

Sambata, 22 Aprilie - 17:45 - 18:45

   INSANITY® LIVE este un program provocator, focusat pe antrenament atletic de grup, conditie fizica, rezistenta cardio, forta si pregatit pentru orice nivel si conditie fizica a participantilor. Cu exercitii usor de urmat - intregul antrenament TE va provoca, TE va schimba si TE  vei simti in cea mai buna forma.
   Este despre a lasa toate scuzele si totul ce TE trage inapoi - si a TE autoprovoca sa-ti fortezi propriile limite. Pregateste-te sa eliberezi atletul din TINE, iar eu voi fi acolo sa te ajut !