A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Casiana Cotofana

Romania

Cu o experienta de peste 18 ani pe scenele de dans din Romania ,Casiana a decis in urma cu aproximativ 5 ani sa treaca la o noua etapa, cea de instructor sportiv, prin deschiderea unei sali de aerobic si dans in Sibiu.

Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans ,ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte . Interesata de o continua evolutie personala si din dorinta de a oferi clientilor servicii de inalta calitate , Casiana face tot posibilul sa fie prezenta la majoritatea evenimentelor de profil care au loc anual in tara si strainatate , atat ca participant cat si ca Presenter . Dintre acestea amintim :Conventia Internationala de Fitness ( 2012 , 2013 , 2014 ) , FIBO (Germania), Rimini Wellness (Italia), Miscarea face bine , Steel Fitness Day 2012 etc.

Cum prima dragoste nu se uita niciodata ,cursurile de dans in special pentru cei mici ocupa un loc important in activitatea zilnica a Casianei . BOSU , Ultimate Pilates , Zumba , Rebound si Step Aerobic sunt clasele de grup fitness care ii asigura tinerei multumirea lucrului bine facut. In 2013 impreuna cu partenerulei au fost nominalizati in Topul Forbes Magazine 30sub30.
Din Septembrie 2012 Casiana a parcurs si terminat cu succes cursul de Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei “

Clase / Seminarii

BOSU Workout Mix

Sambata, 22 Aprilie - 12:45 - 13:45

O combinatie de echilibru , cardio si tonifiere ofera cu siguranta un antrenament productiv si in acelasi timp distractiv.Realizat cu ajutorul platformei de BOSU impreuna cu energia si ambitia participantilor , aceasta clasa dinamica isi propune sa consolideze si sa tonifice intregul corp.