A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Adrian Borozan

Romania

Adrian este un tanar foarte dedicat in cariera lui de sportiv. A inceput de la varsta de 10 ani sa practice karate, continuand apoi pana la varsta de 19 ani cu diferite ramuri ale acestui sport, precum jujitsu si kick box.El iubeste sportul de mic, incepandu si cariera de antrenor inca de la varsta de 17 ani.
Din anul 2011 Adrian a obtinut certificare in Schwinn Cycling, avand o mare influenta asupra stilului de viata al multora dintre clientii sai.
Adrian a inceput sa predea stilul Fight Klub Khai-bo din anul 2012, din dorinta de a le demonstra si altora beneficiile sportului, dar mai ales starea de bine pe care o provoaca acest stil energic. A devenit master trainer Fight Klub pe Romania in anul 2013, fiind bucuros sa impartaseasca si altor antrenori calea spre depasirea propriilor limite.
Cu o experienta in domeniul fitness ului de aproape 10 ani, Adrian a participat pana in prezent la 6 Conventii Internationale de Fitness in Romania, cat si la alte doua organizate in Anglia si Bulgaria.
Energia lui debordanta si dorinta maxima de a ajunge un nume in Industria Fitness-ului din Romania, l-au facut pe Adrian sa se ambitioneze si sa ajunga la o varsta relativ frageda, Master Trainer in Romania in bine cunoscutul concept Khai Bo din Anglia.
Clasele lui Adrian au o energie aparte, iar stilul lui unic ambitioneaza pe oricine sa isi depaseasca limitele si sa obtina rezultatele asteptate, in acelasi timp distrandu-se maxim!

Clase / Seminarii

FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1

Sambata, 22 Aprilie - 10:15 - 11:15

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta! Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)

KHAI – BO

Duminica, 23 Aprilie - 16:30 - 17:30

KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate oarticipantilor si este un antrenament distractive si exploziv.