A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alessandro Oliveri

Italia

Alessandro este unul dintre presenterii de top din Italia si a prezentat in Conventii din intreaga Europa inca din anul 2000.

Alessandro are peste 14 ani de experienta in industria fitness-ului si in tot acest timp a creat diverse programe de antrenament din cele mai populare si de succes.

Este mandrul proprietar al unei Sali de fintness din Palermo, numita `One Fitness Club` si este organizatorul uneia dintre cele mai mari conventii din Italia, numita ` One Fitness Convention`.

Clase / Seminarii

Step’n action

Sambata, 22 Aprilie - 17:45 - 18:45

Principalele obiective ale acestui masterclass sunt coregrafia pura, simetrica si /sau asimetrica, distractia si antrenamentul de tip high intensity. Te va surprinde prin metodologia aleasa pentru constructia coregrafiei, realizand o fluiditate a clasei de la inceput pana la sfarsit!

Function-ale

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Cu sau fara step, cu sau fara accesorii, acest masterclass este unul dintre punctele forte ale oricarui program din orice tip de sala de fitness. Intregul corp este implicat intr-un antrenament  global si functional, cu un target de antrenament foarte ridicat. Transpiratia si sentimental de epuizare nu vor face decat sa te ajute sa iti depasesti limitele  si sa iti imbunatatesti toate functiile corpului!

Fusion

Duminica, 23 Aprilie - 09:00 - 10:00

Acesta este un program de antrenament functional ce reprezinta o combinatie perfecta a ideii de Pilates si exercitii usoare de Yoga, realizate intr-un mod fluid si dinamic. Daca folosesti parti din el, acest antrenament poate fi considerat, de asemenea, un mod extraordinar pentru a incepe o sesiune cross fit, sau cateodata, poate fi folosit ca un program de recuperare dupa un antrenament functional intensiv. Acest lucru, pentru ca include multe exercitii postural pentru umeri, spate si core. Beatul deep house este sunetul de baza al acestui antrenament, care iti va oferi un program complet.