A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alex Miu

Romania

Alex este Master Trainer Fitness Scandinavia. Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara sectia Kinetoterapie si motricitate speciala, absolvent al Facultatii de educatie Fizica si sport din cadrul aceleasi Universitati sectia educatie fizica si sportiva si Masterand in Fitness si performanta motrica. Cu o experienta de peste 8 ani de zile in domeniul sportului de inalta performanta si recuperare sportiva. Formator in cadrul cursurilor de antrenor personal Level 1 , Level 2 si workshopului de SFT. A facut performanta incontinuu in domeniu. Nu doar experienta il recomanda pentru a fi unul dintre cei mai buni antrenori din tara dar si ambitia demna de a fi luata de exemplu. La acest bagaj de informatii, se adauga si carisma cu care a fost inzestrat, dorinta de a evolua si pasiunea pentru tot ceea ce face.

Clase / Seminarii

SUPER BOOTCAMP

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Forta, cardio, viteza, agilitate, echilibru si coordonare sunt doar cateva elemente din fitness pe care le vei experimenta in cele 60 de minute ale clasei. Iti vei folosi greutatea propriului corp ca accesoriu de rezistenta. Unul dintre principalele beneficii ale acestei clase este o ardere exceptionala a caloriilor care depaseste 24 – 48 de ore dupa antrenament.

Super circuit (High intensity)

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Un tip de antrenament care isi face prezenta tot mai des in ultima vreme printre iubitorii fintessului. Se refera la un antrenament complex care combina calitati motrice precum viteza , indemanarea , forta si rezistenta. Sunt un amalgam de thenici utilizate precum si mai multe tipuri de contractie musculara implicate in miscare, de la tehnici de izometrie pana la forta exploziva – putere.

Traditional cycling

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Tehnica de lucru Fartlek variaza intensitatea , frecventa dar si ,pozitia corpului in momentul pedalarii. Se pedaleaza pe muzica traditionala din Romania si Serbia. Ora este constituita din 4 parti : acomodare , incalzire , partea principala si revenire. Energia transmisa de artisti precum Goran Bregovic , Amaro Del si multi altii, se transpune in ritmul pedalarii. Alex isi doreste sa iasa putin din rutina a ceea ce inseamna clasic si sa incearca o alta abordare a fenomenului!