A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alexandra Georgiadis

Romania

Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul fitness-ului, Aexandra este o personalitate complexa a industriei din Romania si este cea care sta in spatele clubului Alexandreea, in calitate de manager sportiv.  

Alexandra si-a  descoperit pasiunea pentru fitness dupa nasterea primului copil, transformand aceasta pasiune intr-un stil de viata si intr-o profesie. Alexandra participa constant ca presenter si cursant la conventii nationale si internationale, la workshopuri si cursuri perfectionandu-se in mod constant!

Alexandra se axeaza pe corectitudinea si eficienta exercitiilor, motivpentru care participantii la clasele ei isi depasesc limitele de fiecare data!

Din pasiunea pentru mountain bike a inceput sa predea indoor cycling in 2007. De aici pana la Diploma de certificare Spinning nu a durat mult iar acum este o figura consacrata in echipa Spinning!

Clase / Seminarii

Around the world

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Treci la urmatorul nivel si accepta provocarea acestui mastreclass incredibil care te va face sa crezi ca esti chiat afara, in natura! Alexandra iti va testa nivelul de enduranta si te va purta pe cele mai inalte culmi ale muntilor!