A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alexandru Stancu

Romania

Alexandru Stancu, in varsta de 24 de ani, are o  experienta de peste 8 ani in ciclismul profesionist, domeniu in care a obtinut o multitudine de rezultate la concursurile nationale si internationale, fiind multiplu campion national atat la proba de mountain bike cat si la cea de sosea.    

In prezent este membru al echipei DinamoBikexpert Racing team, alaturi de care participa la diverse competitii de mountain bike, atat in tara cat si in strainatate.  Principalul obiectiv al sau ca si sportiv de performanta este calificarea Romaniei la Olimpiada din 2020 la aceasta disciplina.

Pe langa cariera de sportiv profesionist, Alex este si instructor acreditat de indoor-cycling, avand o experienta de peste 4 ani, timp in care a desfasurat o multitudine de clase in diverse sali din capitala, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Mergand intotdeauna pe principiul ca 'sportul este sanatate', a reusit sa creeze clase de indoor-cycling la care oamenii vin cu placere, sunt motivati si isi doresc sa evolueze.   Fiind o persoana dinamica, ambitioasa si pozitiva a resusit sa acumuleze informatii vaste,  pe care la randul sau sa le impartaseasca celor  dornici de cunoastere!

Alex sustine ca “o clasa de cycling este un antrenament cardio, care se hraneste cu o gandire pozitiva si ne ajuta sa putem comunica impreuna ca in final sa obtinem rezultate notabile.”

Clase / Seminarii

High hills on two wheels

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Pregatiti-va pentru o calatorie plina de energie, cu muzica antrenanta si un instructor motivant, care va utiliza o varietate de tehnici de spinning precum Hill si High-end endurance, intensificand arderea caloriilor pe tot parcursul calatoriei.

Prin intermediul acestei clase de Cycling, veti petrece 50 de minute pe bicicleta, realizand astfel, un antrenament cardio  uimitor!