A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alexandru Valah

Romania

Alex Valah, fost sportiv de performanta, a ales o noua cale in industria sportului, aceea de a trainui si a motiva nenumarate persoane care doresc sa intre in aceasta lume. Cum nu a putut sta departe de lumea sportului, de data aceasta, din postura de instructor de fitness, si-a dedicat toata pasiunea, experienta, energia si talentul in slujba oamenilor care adora miscarea si care vor sa invete cum sa traiasca sanatos de la specialisti si profesionisti in domeniu.

Cu o experianta acumulata in peste 20 de ani in lumea sportului  a fondat proiectul de mare succes Intense Fitness .
Antrenamentele lui sunt bazate pe exercitii ce iti redau functionalitatea corpului, imbunatatesc conditia fizica, ajuta la tratarea durerilor si redobandirea mobilitatii si nu in ultimul rand te va ajuta sa iti atingi obiectivele in cel mai scurt timp. " Nu trebuie sa renunti niciodata la visul tau, fa tot ceea ce poti cu ceea ce ai, asa vei descoperi cea mai buna versiune a ta." Spune Alex

Fitness Scandinavia se mandreste sa il aiba ca master trainer al Cursului de Instructor Fitness, un curs care are un succes extraordinar in toata tara.

Clase / Seminarii

S.F.T. vs. BOSU

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele. Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.

SUPER BOOTCAMP

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Forta, cardio, viteza, agilitate, echilibru si coordonare sunt doar cateva elemente din fitness pe care le vei experimenta in cele 60 de minute ale clasei. Iti vei folosi greutatea propriului corp ca accesoriu de rezistenta. Unul dintre principalele beneficii ale acestei clase este o ardere exceptionala a caloriilor care depaseste 24 – 48 de ore dupa antrenament.

INTENSE FITNESS™

Duminica, 23 Aprilie - 15:15 - 16:15

Alex Valah te va antrena in aceasta clasa la intensitate maxima. Pregateste-te pentru o clasa functionala, dar cu intervale. Este o combinatie intre exercitii functionale si antrenament cardio, care ii va oferi o doza buna de energie inimii tale. Iti vei antrena toti muscii si in acelasi timp vei arde foarte multe calorii.