A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Ana Georgescu

Romania

Ana Georgescu si-a inceput cariera de sportiva de performanta in gimnastica ritmica, la varsta de trei ani . Pe parcursul carierei, a facut parte din Echipa Nationala a Romaniei de Juniori,  castigand peste 40 de medalii de aur si alte peste 30 de argint si bronz, atat internationale cat si nationale. Ana si-a continuat calatoria profesionala ca si dansatoare profesionista in doua bine cunoscute companii de dans atletic AEROS si Rhyth.Mix, performand pe cele mai cunoscute scene ale lumii incluzand spectacole pe Broadway. Atrasa de lumea artistica, Ana a colaborat cu producatori muzicali si regizori pentru aparitii media, clipuri video-muzicale si filme artistice.
Certificarea ca instructor de fitness si aerobic a fost insa momentul de schimbare in cariera sa. In 2011 a devenit Zumba® Education Specialist si acum preda cursuri de formare instructori celor care doresc sa inceapa o cariera in Zumba®. Ana este de asemenea un apreciat presenter in Conventiile si Conferintele Internationale de Fitness in jurul lumii.  A coregrafiat si inregistrat DVD-uri pentru reteaua de instructori Zumba Fitness ZIN™ si a facut parte din echipa selectata pentru Zumba® Fitness Concert World Tour 2015. Ana a format entuziasti ai fitnessului in peste 35 de tari din Europa, America de Nord, Africa si Asia. Pasiunea Anei inspira si motiveaza mii de persoane sa se distreze in timp ce fac miscare si sa se indrepte spre un mod de viata sanatos si pozitiv prin Zumba®, iar prin STRONG by Zumba™ sa isi depaseasca limitele si sa isi atinga capacitatea optima de performanta ale unui corp puternic si sanatos.

Clase / Seminarii

STRONG BY ZUMBA

Duminica, 23 Aprilie - 15:15 - 16:15

STRONG by Zumba™ combines high intensity interval training with the science of Synced Music Motivation. In every class, music and moves sync in a way that pushes you past your perceived limits, to reach your fitness goals faster.