A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Ana Guther

Romania

Ana a practicat Gimnastica Ritmica de performanta 15 ani, realizand astfel o cariera impresionanta ca multiplacampioan anationala,atat la junioare, cat si la senioare.A fost componenta a Lotului National si Olimpic al Romaniei de individual compus si ansamblu avand multiple participari la competitii Internationale si Grand Prix-uri, Campionate Europene si Mondiale.

Sportul este viata ei,iar de 7 ani de cand a descoperit Aerobicul iar mai apoi Kangoo Jumps poate sa se declare un om fericit pentru ca face ceea ce ii place cu multa pasiune si incearca sa transmita toata aceasta placere tuturor celor care se antreneaza cu ea, prin energia pozitiva si bunadispozitie pe care le-o daruieste din suflet la fiecare clasa! Fitness Scandinavia este mandra sa o aiba ca Master Trainer al Cursului de Instructor Aerobic.

Clase / Seminarii

Aerobic Dance

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Aerobic Dance este o clasa bazata pe cele mai bune miscari de antrenament din Aerobic. Aici vei experimenta exercitii puternice si clare , realizate  astfel incat sa urmeze linia naturala a  corpului. Daca simti ca vrei sa-ti dedici toata energia unei clase, atunci acest antrenament este special creat pentru tine! Cristina Androne, te va conduce, timp de 60 de minute, intr-o aventura care te va lasa cu o placuta stare de euforie.

Kangoo Power

Duminica, 23 Aprilie - 16:30 - 17:30

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea.  Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.
Puterea înseamnă forţă şi viteză.