Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Anca Vasile

Romania

Anca Vasile a inceput viata sportiva  la 9 ani si de-atunci nu s-a mai oprit. A schimbat “macazul” de cateva ori, volei, atletism si handbal  (ca performanta), dupa care in urma unei accidentari majore la genunchi, a decis sa se reorienteze spre o forma de miscare asupra careia sa aiba control. Și asa, s-a orientat spre fitness si bine a facut, pentru ca acum constitue un nume aflat la mare cautare in Bucuresti. Satisfactiile pe care le-a avut lucrand ca antrenor personal si instructor de group fitness au fost absolut inimaginabile. Vietile pe care le-a atins, oamenii pe care i-a intalnit, calatoriile si locurile pe care le-a vazut in lumea asta, lucrurile pe care le-a invatat, sunt experiente pe care nu stiu cum altfel ar fi putut sa le traiasca. A participat la multe conventii, workshop-uri si seminarii, fiind mereu la curent  cu ce este nou, cu ce merge si ce nu mai merge in ceea ce priveste eficacitatea programelor, pentru ca industria fitness-ului se schimba de la o zi la alta si ce era valabil ieri, azi poate fi total nerecomandat. În 1999, a plecat pentru prima data din tara ca antrenor de fitness in Kuwait, unde a avut norocul sa antreneze membrii ai familiei regale si de asemenea, persoane foarte importante din acea tara. Au fost 5 ani foarte frumosi si bogati in experiente si calatorii. A fost imaginea companiei americane Athlete’s Foot in Kuwait.

Clase / Seminarii

Pilates harmony circle & ball

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Vino pentru a explora o clasă speciala a conceptului nostru, unde antrenamentul de Pilates va fi sporit prin utilizarea unei mingi specifice care va ajuta la dezvoltarea rezistentei si a  fortei de concentrare, precum și la imbunatatirea coordonarii.

Tot ce trebuie este un cerc pentru a-ti creste rezistenta, îmbunătățind în același timp si flexibilitatea.

Rezistenta constituie stimularea musculaturii,  beneficiu de care ai nevoie pentru a fi tonifiat.

Cel mai bun lucru de care ai nevoie, asa ca va asteptam.