A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Ancuta Vlad

Romania

Fiind atrasa de muzica si sport, toata viata a facut dans modern,balet si dans popular,iar  in 2012 a  descoperit Zumba® Fitness si asa a devenit instructor.

Astfel, zumba a devenit pentru ea un stil de viata, clasele sale fiind pline de energie, cu un antrenament dinamic, eficient si captivant pentru participant.

Clase / Seminarii

Zumba Fitness

Duminica, 23 Aprilie - 16:30 - 17:30

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.