A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Andra Munteanu

Romania

Andra Munteanu este founderul LIMITLESS Romania, singurul program de remodelare corporală cu extindere națională.

Andra este antreprenor în serie, programul de remodelare corporală reprezentând al 6-lea start-up pe care îl coordonează. Unicitatea programului și abordarea inovativă de marketing au făcut ca LIMITLESS să fie o inovație a pieței de fitness încă de la apariția sa în 2012, iar creșterea proiectului să fie una galopantă.

Care este filozofia programului și care sunt principiile de psihologie a consumatorului folosite pentru promovarea programului, puteți afla la seminarul dedicat acestei teme din cadrul Convenției.

În 2011, când am început, ne-am dorit să creăm un program despre oameni și despre rezultatele lor. Punctul de origine al ideii Limitless a fost observația documentată a fondatorilor programului: din 10 abonați ai unui club de fitness, un an mai târziu, doar unul – maxim doi au rezultate reale în transformarea felului în care arată și se simt în propriul corp, adică o rată de succes de doar 10-20%.

Pentru rezultate diferite era nevoie de o abordare diferită. Așa a apărut programul revoluționar care permite participanților ca pe parcursul unei singure ediții să beneficieze de avantajele unei abordări personalizate, de motivația antrenamentelor de grup, dar și de consultanță nutrițională integrată. O abordare holistică pentru o transformare holistică și, mai ales, de lungă durată.

Cum știm că funcționează? Răspunsul cel mai important e cu mulți oameni fericiți, iar cel mai simplu e cu cifre autentice. La un calcul bazat pe fișele de evaluare ale persoanelor care au experimentat conceptul Limitless, rata de succes a programului este de aproximativ 93% (într-o perioada medie de trei luni) comparativ cu rata de succes de 10-20% a unui program clasic de fitness.

Clase / Seminarii

Fitness Consumer Psychology

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Industria wellness e într-o dezvoltare galopantă și fie că ești antrenor, ownerul unei săli sau al unui alt business în domeniu, ori faci parte din echipa de management a unui proiect în fitness, cu siguranță îți dorești ca produsele sau serviciile pe care le vinzi să fie cât mai populare cu putință în rândul clienților tăi posibili.

Psihologia consumatorului de servicii fitness determină în mod direct ce servicii au un success colosal și profituri importante încă din prima lună de lansare sau ce servicii eșuează și nu reușesc să aibă vânzări suficiente.

Comportamentul consumatorilor din industria noastră a fost îndelung studiat de numeroși specialiști la nivel internațional, iar rezultatele sunt aplicate eficiente de cele mai mari și profitabile business-uri în fitness. Acest seminar îți va oferi o privire de ansamblu despre psihologia clienților tăi și cum o poți aplica pentru a-ți dezvolta businessul sau cariera în fitness.
Contactează-ne pe Facebook Messenger
Contactează-ne pe WhatsApp