A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Andrea Gobbi

Italia

Andrea Gobi este antrenor personal si preparator fizic. Absovent emerit in Stiintele Motorii si Sportive, el a avut  ca teza finala studii comparative in Àntrenamentul tip interval high intensity` . In trecut a ocupat postul de manager tehnic intr-un centru fitness foarte cunoscut, preparator fizic pentru echipa de atletism, volei, basket si triathlon. In acest moment gestioneaza impreuna cu o echipa uin studio dedicat exclusiv antrenamentului personal in Riccione. Pasionat de fiziologia antrenamentului  si de biomecanica, cea mai mare ambitie de specializare a lui este antrenamentul functional, pe care il studiaza, aplica si cereceteaza de ani buni!

Clase / Seminarii

Functional Boot Camp

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

In acest masterclass veti executa un antrenament de tip circuit utilizand miscari si exercitii cu greutatea corpului, cu mici pauze pentru recuperare. Acest antrenament va va sfida nivelul personal de fitness!

Functional Bodyweight Workout

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Acest masterclass este dedicat progresiilor functionale in exercitiile cu greutatea corpului , astfel incat sa puteti adapta antrenamentul oricarui nivel, de la incepatori la aatleti de elita!