A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

BEKO KAYGEE

Anglia

Ca si presenter international si master trainer, Beko Kaygee a promovat sportul, sanatatea si starea generala buna de mai bine de 20 de ani. Programele sale acopera o gama variata de activitati, precum dansul, artele martiale si metodele holistice, in acelasi timp implementand ideea ca sportul trebuie sa fie distractiv si accesibil pentru oricine.

Printre nenumaratele programe create de Beko, amintim de Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove, Dynamic Chi Yoga, Tribal Jam, ‘Bend it With Beko’ si ‘Blade’ (antrenamentul inspirat de filmul “Blade”), toate acestea dezvoltandu-se o data cu a sa cariera ca si director al programului F3 Fitness, fondator al Academiei  F3 Tai Chi & Chi Kung si in prezent punand bazele scolii de yoga F3.

Beko a lucrat pentru multi dintre providerii de educatie in fitness din UK ca si trainer, fiind de asemenea si prezentatorul oficial al programelor ChiBall Method™, Fite2Fite™ si Budokon™.
Aparand si scriind intr-o multitudine de reviste de specialitate, Beko s-a remarcat si in DVD-urile fitness si tutorialele online ale unor renumite programe ca Fitpro™, Jumpy Bumpy™, The Fitness Industry Group si Gymcube™.

In prezent, presenter sponsorizat Reebok, Beko lucraza ca si asistent director pentru  Budokon™ Yogic Arts, Martial Arts si Living Arts Programmes din UK

Clase / Seminarii

Holistic chi kung

Sambata, 22 Aprilie - 12:45 - 13:45

Acest program holistic se concentrează exclusiv asupra sănătății transmise prin generații, din centrul Chinei. Ca sistem de "medicina alternativa" Chi Kung (Qigong) va poate ajuta cu multe boli, precum ar fi dureri de cap, mahmureala, hipertensiune arteriala, dureri de spate, anxietate, stres si insomnie si altele. În cazul în care se  practica  zi de zi, aceasta rutina poate contribui la a mentine boala departe de dumoneasvoastra, iar pentru alte simptome de durere, exista  unele rutine specific.

Classical yoga

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Bazat pe stilul Sivananda, un sistem tradițional de yogacare  implică practici GMT: Pranayama (exerciții de respirație); Kriyas (curățare și purificare a corpului); Dhyana (meditație); Savasana (Relaxare); Vinyasa de Suryanamaskara (Sun Salutation) și Asana (bazandu-se  pe cele 12 posturi de bază și variațiile lor). Modificările aduse pot fi usor adaptate, astfel incat se pot exersa pentru a se potrivi pentru toate tipurile de corp și niveluri de abilitate. Această sesiune poate fi atât de benefica pentru toți, indiferent de experienta de fitness / yoga. Cu toate că acest program este recomandat celor care au o  anumita experienta, acest program face o introducere frumoasa in yoga, cu perioade de repaus între posturi pentru stabilirea unui echilibru de recuperare de energie.

BudokonĀ® yoga primary series

Duminica, 23 Aprilie - 16:30 - 17:30

Toate cele mai bune aspecte ale diferitelor concepte de yoga Budokon sunt amestecate în această provocare de flux continuu de pre-yoga. O clasa perfecta pentru yoghini, dansatori și fitness entuziaști care se bucură de o noua provocare  și preferă ceva mai mult mental și o anumita stimulare fizică.

African Caribbean dance

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

In aceasta clasa vei calatori pe ritmul tobelor africane catre diverse stiluri de dans tocmai din tinuturi indepartate ca Ghana, Nigeria, Angola, Brazilia si Iniile de Est. Pregateste-te sa transpiri, sa lasi deoparte inhibitiile si sa-ti pui soldurile in miscare!