A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Borsodi Balazs

Ungaria

Fondator al conceptului de training si a scolii de fitness BodyArt din Ungaria si manager al retelei Lite Wellness Fitness din Budapesta, Borsodi Balasz are o impresionanta pregatire si experienta nu numai ca master trainer de aerobic (dance, step) dar si de profesor.

Detinator a numeroase titluri si premii care-i certifica valoarea de top nu numai in tara sa natala dar si la competitii si evenimente internationale,  Borsodi Balasz isi dedica cu mare daruire timpul si talentul pentru a pregati si educa noi generatii de trainer profesionisti la International Wellness Institute (IWI), dar si in cadrul nenumaratelor workshopuri, seminarii si conventii la care este invitat.

Clasele sale, parte a conceptului de training Body Art, sunt recomandate pentru cei ce doresc sa incerce noi provocari, dar care in acelasi timp doresc sa simta diferenta fata de alte programe de training dinamice si pline de energie. In timp ce programul Body Art Basic se deruleaza prin indrumarea progresiva a participantilor prin diferite grupe de miscari de baza si nivele de intensitate, clasa de Body Art Pure inglobeaza intr-o combinatie foarte energica si inspirata, toate tipurile de exercitii din conceptul de training, purtand brandul “Body Art”.

Clase / Seminarii

deepWORK

Sambata, 22 Aprilie - 15:15 - 16:15

Este un antrenament functional, holistic (al intregului corp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi atingi limitele în deplina cunostinţă de cauză. Antrenamentul deep WORK cunoaşte un succes international imens, fiind un antrenament alcătuit conştient si responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexitătii mişcărilor. Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenantete te provoacă să te eliberezi şi să-ţi atingi propriile limite! Este indicat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, tuturor acelora ce doresc să simtă adevărata provocare şi menire! deepWORK™ este răspunsul pentru spiritul interior: te ajută sa-ti descoperi propriile limite fără prejudecăți.

Pe scurt, este logic să te uiți la o persoană ca la un întreg și prin urmare, de a instrui pentru a atinge obiectivele mari la nivele mentale și fizice.

bodyART Pure

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Vom intalni, intr-o singura clasa, mai multe concepte bodyART. Ne vom familiariza cu concepte precum :Flow, Dynamic,Stretch,etc...Este o clasa plina de tehnici de respiratie si tehnici de executie si predare ,care te va trece, aproape, prin toata frumusetea conceptului bodyART.