A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cori Gramescu

Romania

In 2005, Cori a deschis primul studio de fitness, cu antrenamente special create pentru femei, Lady Fit Gym, un brand care a crescut la fel de repede ca si performantele ei sportive.

Anul 2006 a marcat inceputul antrenamentelor lui Cori in Pilates, care au avut loc in Centrul Stott Pilates din Toronto. Cand a revenit in tara, Cori a fost primul antrenor roman care a promovat intens Pilates in mass media si, realizand limitarile fitness-ului de pe piata din  Romania, ea a inceput sa-si dezvolte metodele personale de pilates avand la baza cerintele unei piete dinamice concentrate pe rezultate si siguranta.

Pana in anul 2011, Cori a antrenat mai mult de 6500 de clienti si a devenit antrenorul personal a catorva celebritati locale, precum Raluca Lazarut, Roxana Ionescu, Mirela Boureanu- Vaida, Dana Rogoz, Laura Cosoi si Dragos Bucurenci. Scoala Fitness Scandinavia este incantat de asemenea sa o aiba ca una dintre profesoarele cursului de Tehnician Nutritionist.

Clase / Seminarii

How to finance a fitness business

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Cum poti o afacere de succes în sala de fitness? Fie că esti un debutant in afaceri sau ai deja o perioada de timp in care activezi in domeniul fitness-ului, păstrând o afacere mind-set te va ajuta să iti optimizei activitatea. Așa că învata elementele de bază de finanțare pentru afaceri, cu scopul de a premedita veniturile și de a te adapta la condițiile de piață care se afla în continuă schimbare.

În cadrul acestui seminar, veți învăța unele dintre cele mai eficiente metode de a optimiza cheltuielile, într-un mod corespunzător, și de modul în care să  va adaptati rapid și eficient la situațiile impracticabile din piața dumneavoastră.

Advertising & PR for your fitness business

Sambata, 22 Aprilie - 15:15 - 16:15

Cum se poate crea un brand de fitness cu adevărat puternic? Cum se poate comunica în mod eficient un mesaj care sa capteze atentia clientilor sau a potentialilor clienti? Afla care sunt cele mai eficiente metode de a face publicitate afacerii tale de fitness.
Mass-media, prieten sau dușman?

SEO pentru fitness
PR – care este reputatia ta?
Care sunt valorile companiei tale?
Cand este optim sa  folosesti promotori?