Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cori Gramescu

Romania

In 2005, Cori a deschis primul studio de fitness, cu antrenamente special create pentru femei, Lady Fit Gym, un brand care a crescut la fel de repede ca si performantele ei sportive.

Anul 2006 a marcat inceputul antrenamentelor lui Cori in Pilates, care au avut loc in Centrul Stott Pilates din Toronto. Cand a revenit in tara, Cori a fost primul antrenor roman care a promovat intens Pilates in mass media si, realizand limitarile fitness-ului de pe piata din  Romania, ea a inceput sa-si dezvolte metodele personale de pilates avand la baza cerintele unei piete dinamice concentrate pe rezultate si siguranta.

Pana in anul 2011, Cori a antrenat mai mult de 6500 de clienti si a devenit antrenorul personal a catorva celebritati locale, precum Raluca Lazarut, Roxana Ionescu, Mirela Boureanu- Vaida, Dana Rogoz, Laura Cosoi si Dragos Bucurenci. Scoala Fitness Scandinavia este incantat de asemenea sa o aiba ca una dintre profesoarele cursului de Tehnician Nutritionist.

Clase / Seminarii

How to finance a fitness business

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Cum poti o afacere de succes în sala de fitness? Fie că esti un debutant in afaceri sau ai deja o perioada de timp in care activezi in domeniul fitness-ului, păstrând o afacere mind-set te va ajuta să iti optimizei activitatea. Așa că învata elementele de bază de finanțare pentru afaceri, cu scopul de a premedita veniturile și de a te adapta la condițiile de piață care se afla în continuă schimbare.

În cadrul acestui seminar, veți învăța unele dintre cele mai eficiente metode de a optimiza cheltuielile, într-un mod corespunzător, și de modul în care să  va adaptati rapid și eficient la situațiile impracticabile din piața dumneavoastră.

Advertising & PR for your fitness business

Sambata, 22 Aprilie - 15:15 - 16:15

Cum se poate crea un brand de fitness cu adevărat puternic? Cum se poate comunica în mod eficient un mesaj care sa capteze atentia clientilor sau a potentialilor clienti? Afla care sunt cele mai eficiente metode de a face publicitate afacerii tale de fitness.
Mass-media, prieten sau dușman?

SEO pentru fitness
PR – care este reputatia ta?
Care sunt valorile companiei tale?
Cand este optim sa  folosesti promotori?