Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Costin Bucura

Romania

Daca vrei sa atingi perfectiunea in artele martiael, atunci trebuie sa il cunosti pe Costin Bucura! Este multiplu campion in arte martiale si tocmai si-a deschis propria sala.

Este imposibil sa transpunem aici cat de electrizante pot fi clasele lui si cat de popular este Costin. Acest lucru poate fi experimentat doar live, deci nu rata oportunitatea de a face parte din acest program de antrenament cu unul dintre trainer-ii de top din Romania.

Clase / Seminarii

Challenge

Sambata, 22 Aprilie - 10:15 - 11:15

Este un program de antrenament extrem de intens, conceput special pentru cei care vor cu adevarat să-și depășească limitele și care are drept obiectiv creșterea rezistenței la efort de intensitate mare. CHALLENGE  este un program de antrenament care îmbină exercițiile de tip functional (executate cu greutatea corpului) cu reprize de cardio, care cuprind secvențe din box, kick box, thai box, karate, exerciții pliometrice etc. Prin felul cum sunt concepute exercițiile și intensitatea cu care se lucrează, aceasta clasă poate deveni cu adevărat o provocare pentru oricine!