A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cristian Margarit

Romania

Cristian este un autodidact în domeniul nutriţiei şi un expert în fitness cu o activitate plină de rezultate în mediul online, în reviste, emisiuni TV, dar şi ca proprietar de sală de gimnastică, organizator de eveniment sportive, producător de clipuri cu exerciţii de antrenament ca să menţionăm doar o parte din activităţile sale şi domeniile de interes.
Având certificări în antrenamentul personal şi completându-şi formaţia de nutriţionist el aduce o abordare holistică asupra nutriţiei, a activităţilor fizice şi a bunăstării, fixând noi standarde în acest domeniu de-a lungul întregii sale cariere.
Multe dintre articolele scrise de el pot fi găsite pe site-urile sale www.getfit.ro şi www.cristianmargarit.ro. Cristian este de asemenea manager al suplimente.ro, distribuitor exclusiv al suplimentelor nutritive Now Foods în România.

Clase / Seminarii

The GetFIT System

Duminica, 23 Aprilie - 09:00 - 10:00

Folosind experienta sa de peste 20 de ani in domeniul transformarii corporale, atat cu persoane obisnuite cat si cu sportivi de performanta, Cristian Margarit va prezenta sistemul integrat pentru intrare in forma, util atat incepatorilor cat si practicantilor de nivel mediu care nu au obtinut pana acum rezultatele pe care si le-au dorit. Abordarea cuprinde atat nutritia cat si antrenamentul, odihna si alte elemente incluse in modul de viata sanatos.

In plus, fiecare participant va primi o luna de acces gratuit la aplicatia "Monday", aplicatie care iti aduce pe telefon sugestiile de retete potrivite pentru tine, cu cantitatile calculate in functie de necesarul personalizat.