A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cristina Androne

Romania

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, cu peste 11 ani de experienta in domeniu, Cristina Androne reuseste sa imbine in mod armonios, profesionalismul si performanta in aerobic, cu starea de bine si relaxare.
In ultimii ani s-a impus tot mai mult in ierarhia numelor de rezonanta din lumea fitness-ului romanesc. Fie ca e prezenta pe scena marilor evenimente de fitness si aerobic din Romania, fie ca activeaza cu daruire si pasiune la salile unde tine clase, Cristina reuseste la fiecare clasa sa insufle participantilor un strop din dragostea ei pentru sport. Fie ca se afla la sala printre clienti, fie ca se afla pe scena la un eveniment sportiv, Cristina este o permanenta sursa de inspiratie si un model demn de urmat pentru cei care au transformat sportul intr-un stil de viata.
Trainer Kangoo Jumps, cu certificari in capoeira aerobic, portdebras , step, functional training, Cristina a contribuit si contribuie permanent la formarea viitorilor instructori si poarta pretutindeni mesajul importantei sportului in viata noastra. Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa o aiba ca Master Trainer al cursului de instructor de aerobic, unde a reusit sa insufle tuturor pasiunea nemarginita pentru clase.

Clase / Seminarii

Kangoo Dance

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Kangoo Dance este un program sigur de aerobic pentru grupurile de fitness. Fa-ti miscarile preferate cu ghetele Kangoo Jumps® si descopera minunile sariturilor. Kangoo Dance este un antrenament dinamic, distractiv si motivant pe muzica, potrivit pentru toate varstele si nivelurile de conditie fizica. Acest tip de antrenament reduce impactul asupra incheieturilor, arde multe calorii, accelerand astfel procesul de pierdere in greutate, scade timpul de recuperare dupa ranire si imbunatateste mobilitatea si postura, datorita talpii in forma de

Functional SHAPE ™

Sambata, 22 Aprilie - 16:30 - 17:30

Te-ai saturat sa mai cauti noi coregrafii pentru clase ? Nu ti se pare dificil sa tot cauti  muzică nouă și interesantă pentru clase ? FunctionalSHAPE ™ este un  program de clase proiectat pentru a rezolva toate aceste probleme. FunctionalSHAPE ™ nu este o clasă tradițională de formare funcțională . FunctionalSHAPE ™ combină exerciții cardio , împreună cu exercitii funcționale coordonate pe coregrafie si muzica. Daca iti plac clasele de aerobic sau step , această clasă este, cu siguranta,  pentru tine . FunctionalSHAPE ™ este creat de Fitness Scandinavia pentru a ajuta cluburile de fitness sa ofere clase de o calitate optima. Ori de câte ori vedeți o clasă de FunctionalSHAPE ™, puteți fi siguri că aveți parte de o sesiune de antrenament foarte eficienta si creativa. Vino și vezi de ce toată lumea vorbește despre acest concept!

Aerobic Dance

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Aerobic Dance este o clasa bazata pe cele mai bune miscari de antrenament din Aerobic. Aici vei experimenta exercitii puternice si clare , realizate  astfel incat sa urmeze linia naturala a  corpului. Daca simti ca vrei sa-ti dedici toata energia unei clase, atunci acest antrenament este special creat pentru tine! Cristina Androne, te va conduce, timp de 60 de minute, intr-o aventura care te va lasa cu o placuta stare de euforie.