www.urban-yoga.ro" />

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Dana Marin

Romania

Dana Marin sustine clase de yoga de peste 4 ani si a invatat multe din experienta acestora. Asa a ajuns la noi cautari si intelegeri cu privire la ce inseamna yoga, dincolo de partea fizica. A explorat diverse domenii, precum neurostiinta, psihologia arhetipala in viziunea lui Caroline Myss, medicina intuitiva, ayurveda. Considera ca totul este un proces de transformare si evolutie iar viata este o serie de experiente menite sa ne aduca mai aproape de cine suntem cu adevarat. In urma training-urilor si programelor intensive cu profesori din India, USA, Franta, Germania, Italia si Spania, a invatat cum prin yoga poti lucra, zi de zi, nu doar cu propriul trup, dar si cu mintea si intuitia, sa te descoperi si sa te echilibrezi in orice situatie a vietii. Mai multe pe www.urban-yoga.ro

Clase / Seminarii

Soul Leadership

Sambata, 22 Aprilie - 12:45 - 13:45

In yoga se spune ca ceea ce iti hraneste corpul, iti hraneste si sufletul. Si viceversa. Cuvantul cheie al acestui workshop este PUTERE.

Puterea inseamna managementul energiei interioare si sta la baza oricarei experientei umane. Atitudinile, fie pozitive sau negative, pe care le avem fata de noi insine sau fata de ceilalti sunt doar expresii ale modului cum folosim si definim puterea. Te invitam sa descoperi o perspectiva inedita cu privire la gestionarea puterii, sau a energiei, sau a pranei. Acest workshop este un stretching al mintii pentru a vedea dincolo de sistemul actual de credinte. Pentru participare este necesara o minte flexibila. Recomandat celor care stiu ca pot fi mai mult decat sunt acum.