A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Daniela (Dada) Iliescu

Romania

Performanta, a avut permanent contact cu aceasta lume nemaipomenita. Mirajul concursurilor de atletism si apoi al practicarii artelor martiale i-au fost puncte de reper pentru mai tarziu, cand a ales sa devina instructor de aerobic si fitness.
Pasiunea pentru aceasta activitate sportiva a avut un sambure, plecand de la talentul si daruirea cu care faceau acest lucru instructorii pe care i-a intalnit pe vremea cand era un simplu participant la clasele de aerobic. Perfectionarea continua in domeniul fitness-ului constituie unul dintre principiile dupa care se ghideaza, considerand aceasta ca pe un “must have”.
Imbinand cu eleganta pasiunea pentru sport cu psihologia, profesia ei de baza, Daniela reuseste sa fie unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti instructori din Romania.

Clase / Seminarii

Fat Burn intensive workout

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Câți dintre noi nu își doresc o formă fizică excelentă? Iată de ce îți propun un antrenament exploziv de cardio și forță conceput pentru a arde calorii maxime în timp record, un antrenament în care vei avea ocazia să îți testezi rezistența și voința. Exercițiile vizează lucrul cu propriul corp - așadar vei avea la tine toate accesoriiile necesare. Cel mai important este să te simți bine și să ajungi ca la finalul clasei să zâmbești mulțumit alături de ceilalți participanți!