A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Danley Camacho

Republica Dominicana

S-a născut în Santo Domingo, Republica Dominicană. Având pasiunea pentru dans in sange, a început să danseze de la o varsta foarte frageda, fiind parte a echipelor de animație din zonele  turistice din Republica Dominicană. În prezent, trăieste în Italia, unde au devenit instructor de  Zumba și membru al grupului D'Crew. Împreună cu frații lui Pedro Camacho și Oneal Camacho, fac o echipa mare, facand parte din mai multe evenimente din Europa și nu numai.

Alătură-te lor pentru cea mai fierbinte clasă vreodată !!!

Clase / Seminarii

Zumba party

Sambata, 22 Aprilie - 20:00 - 22:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.