A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Dean Heitman

Anglia

Dean a devenit instructor calificat FIGHT KLUB® în 2014. S-a remarcat imediat prin pasiunea sa pentru acest concept, lucru care l-a condus să devină un membru cheie al clubului nostru FIGHT KLUB® echipei, chiar la scurt timp după obtinerea certificarii. Dean, de asemenea, este formatorul conceptului FIGHT KLUB® TOTALLY SHREDDED, care este o clasa de combat de intensitate imensa, unde stilul sau este unul energic si care provoaca dependenta, in sensul bun al cuvantului.

Clase / Seminarii

FIGHT-KLUBâ„¢ BAG BOX 1

Sambata, 22 Aprilie - 10:15 - 11:15

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta! Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)

FIGHT-KLUBâ„¢ KHAI-BO

Sambata, 22 Aprilie - 17:45 - 18:45

KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate oarticipantilor si este un antrenament distractive si exploziv.

KICK-ASS BOOTCAMP

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Acest exercitiu presupune folosirea sacilor de box in combinatie cu puncte de mare intensitate.