A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Denisa Meszaros

Romania

Ii place sa ajute oamenii, sa ii determine sa iubeasca sportul, miscarea, sa se iubeasca pe ei insusi, sa aiba un stil de viata sanatos si sa le arate ca NIMIC nu este imposibil prin dorinta, munca si perseverenta! In lumea sportului a intrat acum 17 ani si de atunci nu s-a mai oprit.  A practicat gimnastica aerobica de performanta timp de 10 ani si s-a dovedit a fi o lunga si frumoasa experienta. Dupa ce s-a retras din gimnastica, a simtit nevoia sa continue pe acest drum si sa impartaseasc cu cei din jurul e pasiunea si bucuria pentru sport.

A inceput sa predea clase de dance-fitness in urma cu 5 ani. Este instructor de fitness, instructor licentiat de Urbhanize, Urbhanize Shorties, Zumba, Aqua zumba, Bosu, Bag Box & Khai-Bo si abia asteapta sa te cunoasca! Nimic in lume nu se compara cu sportul. O multitudine de beneficii fizice, dar mai ales psihice!

Clase / Seminarii

Urbhanize

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Urbhanize® este un program care se bazeaza pe miscari de dans din fitness, dans stradal și hip-hop.

Urbhanize® combina  cele mai grozave mișcări de Hip-Hop , adăugând elemente cardio mari din folk pakistanez / indian si de dans Bhangra. Este foarte ușor de urmat si de invatat acest program și aduce oamenii la un sentiment maxim de fericire, în timp ce lucreaza si foarte intens.

Prin Urbhanize® Vei avea posibilitatea de a-ti exprima sentimentul și si de a avea o atitudine funky, pe vibe-uri si ritmuri specifice. Vei simți endorfina și ritmul cardiac ridicat, lucru care va va aduce beneficii atat mentale, cat si fizice!