Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Dennis Thomsen

Danemarca

Dennis Thomsen, de origine daneza,  este creatorul programului dance-fitness Urbhanize si are peste 20 de ani de experienta in domeniul dansului si a fitness-ului. El a avut o bogata cariera internationala ca dansator la nivel profesionist. A participat la cele mai mari competitii europene si a castigat campionatul French Open in Paris. S-a decis sa continue cu competitii de dance-fitness, competitii la care a castigat de 2 ori campionatul mondial ca dansator si coregraf. Dennis Thomsen a fost master trainer pentru doua programe dance-fitness in acelasi timp. In Ianuarie 2015 si-a lansat propriul program dance-fitness, Urbhanize, care s-a raspandit rapid in Europa. La inceputul anului 2016, Urbhanize a fost adus pe piata fitness de catre Dennis si in Asia! Daca nu il cunosti, trebuie sa o faci! Este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti presenteri!

Clase / Seminarii

Urbhanize

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Urbhanize® este un program care se bazeaza pe miscari de dans din fitness, dans stradal și hip-hop.

Urbhanize® combina  cele mai grozave mișcări de Hip-Hop , adăugând elemente cardio mari din folk pakistanez / indian si de dans Bhangra. Este foarte ușor de urmat si de invatat acest program și aduce oamenii la un sentiment maxim de fericire, în timp ce lucreaza si foarte intens.

Prin Urbhanize® Vei avea posibilitatea de a-ti exprima sentimentul și si de a avea o atitudine funky, pe vibe-uri si ritmuri specifice. Vei simți endorfina și ritmul cardiac ridicat, lucru care va va aduce beneficii atat mentale, cat si fizice!