A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Fernando Gorini

Argentina

Fernando Gorini este unul dintre cei mai buni prezentatori de fitness din lume, cu o experiență ce depășește 12 ani în fitness și 20 de ani în arte marțiale, fiind deținător al centurii negre în Taekwondo. Născut și crescut în Buenos Aires, Argentina, Fernando a locuit, în ultimii nouă ani, în Europa și, din 2012, în România, unde a și stabilit sediul companiei sale, STEEL PROGRAMS.

Fernando este creatorul și directorul sistemului de educație în fitness STEEL PROGRAMS, care promovează trei programe de antrenament populare: Steel Combat, Steel Training, Steel Tonic. Programele Steel sunt predate noilor instructori și sunt practicate în săli din peste 10 țări din lume, între care: Argentina, Mexic, Chile, Portugalia, Marea Britanie, Maldive, România.

În cadrul Convenției de anul acesta, se vor reuni Master Traineri internaționali din familia mereu mai mare STEEL, care îl vor însoți pe Fernando pe scenă pentru a-ți oferi clase explozive. Participă și tu și nu vei regreta!

Clase / Seminarii

Steel tonic

Sambata, 22 Aprilie - 16:30 - 17:30

Antrenamentele nu vor mai fii niciodata plictisitoare sau greu de realizat, Steel Tonic propunand o modalitate simpla, distractive si foarte eficienta de a-ti antrena corpul.Steel tonic este un program de antrenament care se bazeaza, mai ales, pe parte inferioara a corpului. Picioarele si sezutul sunt intinse la maxim in 60 minute. Aceasta clasa va va testa rabdarea si abilitatea la maximum. Si da, este essential sa va amintiti ca si  bratele, pieptul si spatele vor fi si ele antrenate in aceasta ora de antrenament, care combina intensitatea, actiunea si distractia!

Steel combat

Duminica, 23 Aprilie - 14:00 - 15:00

Acesta este un nou system de Fitness Combat, in care, in 60 de minute, participantii se vor bucura de o experienta unica si vor invata tehnici noi de antrenament, de la unul dintre cei mai eficienti oameni din industria sportiva. Intr-un fel, se combina Box-ul si Artele Martiale, oferind fiecare concept  cate un antrenament dinamic si intens, care arde caloriile foarte mult si care sunt  si foarte distractive si eficiente.  Dar, mai presus de toate, acestea ofera o clasa sigura, cu rezulate concrete intr-un timp real si scurt.