A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Florin Cujba

Romania

Fondator al conceptului Fusion Sport, cu diplome recunoscute la nivel international (Specialist in Fitness Business, Master Trainer in Motivation & Lifestyle Coach, Master Trainer in Clinical Exercises & Specific Populations, Master Trainer in Nutrition & Weight Management – UK), Florin este un Personal Trainer & LifeStyle Coach cu o abordare distincta, bazata pe intelegerea nevoilor si dorintelor celor ce il aleg pentru o schimbare majora a stilului de viata. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul Fitness-ului, Florin reprezinta MOTIVATIA si INCREDEREA, deviza lui fiind “You, only better!”

Clase / Seminarii

A story about coaching in Fitness

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Atitudinea motorul succesului in Fitness

Cu totii avem aceleasi drepturi. Dreptul la reusita, dreptul la succes, dreptul la o viata mai buna. Unii zboara in timp ce altii cauta echilibrul insa multi cauta reteta minune: cum putem avea mai multi clienti?

Facem cursuri foarte multe, ne acreditam, depasim bariere, ”alergam” intr-un galop incredibil ceea ce este extraordinar insa, omitem principalul ingredient.

Va astept la seminar sa va prezint ingredientul secret: Atitudinea

Cum putem creste vanzarile prin atitudine? Cum putem avea mai multi clienti? Cum putem elimina competitia?”

BOSU circuit workout

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Bosu este un accesoriu care creaza dependenta si o spunem din mai multe motive! Echilibrul este unul din functiile organismului care este testat cel mai mult cu ajutorul BOSU-lui insa surpriza vine atunci cand vei observa ca tot organismul trebuie sa participe pentru a pastra acel echilibru. Este necesar a angrena diferite grupe musculare care trebuie sa lucreze impreuna iar asta nu poate aduce decat rezultate extraordinare.
Pentru a iti demonstra calitatea si necesitatea acestui extraordinar accesoriu te asteptam la o ”pauza”  :) alaturi de noi”