Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Florin Cujba

Romania

Fondator al conceptului Fusion Sport, cu diplome recunoscute la nivel international (Specialist in Fitness Business, Master Trainer in Motivation & Lifestyle Coach, Master Trainer in Clinical Exercises & Specific Populations, Master Trainer in Nutrition & Weight Management – UK), Florin este un Personal Trainer & LifeStyle Coach cu o abordare distincta, bazata pe intelegerea nevoilor si dorintelor celor ce il aleg pentru o schimbare majora a stilului de viata. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul Fitness-ului, Florin reprezinta MOTIVATIA si INCREDEREA, deviza lui fiind “You, only better!”

Clase / Seminarii

A story about coaching in Fitness

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Atitudinea motorul succesului in Fitness

Cu totii avem aceleasi drepturi. Dreptul la reusita, dreptul la succes, dreptul la o viata mai buna. Unii zboara in timp ce altii cauta echilibrul insa multi cauta reteta minune: cum putem avea mai multi clienti?

Facem cursuri foarte multe, ne acreditam, depasim bariere, ”alergam” intr-un galop incredibil ceea ce este extraordinar insa, omitem principalul ingredient.

Va astept la seminar sa va prezint ingredientul secret: Atitudinea

Cum putem creste vanzarile prin atitudine? Cum putem avea mai multi clienti? Cum putem elimina competitia?”

BOSU circuit workout

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Bosu este un accesoriu care creaza dependenta si o spunem din mai multe motive! Echilibrul este unul din functiile organismului care este testat cel mai mult cu ajutorul BOSU-lui insa surpriza vine atunci cand vei observa ca tot organismul trebuie sa participe pentru a pastra acel echilibru. Este necesar a angrena diferite grupe musculare care trebuie sa lucreze impreuna iar asta nu poate aduce decat rezultate extraordinare.
Pentru a iti demonstra calitatea si necesitatea acestui extraordinar accesoriu te asteptam la o ”pauza”  :) alaturi de noi”