A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Gabriela Nedelea

Romania

Gabriela Nedelea este nutritionist licentiat din anul 2014. Din anul 2011 au inceput primii pasi către nutriție, pasi facuti la Institutul Auxologic Piacavalo Italia, privitor la un proiect de cercetare a diabetului secundar obezitatii. Experienta ei  de lucru efectiv cu oamenii se reflecta in 5 ani de nutritie, in care este consultant nutritie si nutrigenomica, profesor si coordonator al seriilor de viitori tehnicieni nutritionisti ai  Scolii Fitness Scandinavia, consilier nutritie perinatala și specialist acreditat nutrigenomica din anul 2017. Se ocupa, cu precadere, de  cazuri cu patologii (inclusiv obezitate), nutritia femeilor, gravidelor și proaspetelor mamici, a bebelusilor si a copiilor,  testare genetica si suplimente alimentare dar si de testarea genetica a sportivilor de inalta performanta pentru care intocmeste ghidurile de nutritie personalizate in baza profilului genetic.. Sustine workshopuri tematice si colaboredeaza cu laboratoarele de analize din Italia sau Anglia pentru testarile genetice.  Este implicata, in calitate de autor sau coautor la studii stiintifice efectuate  impreuna cu mai multi medici din Romania si se implica in numeroase proiecte nationale. In cadrul Scolii Fitness Scandinavia, a creat 2 worksopuri de mare interes care se reediteaza de la an la an cu informatii de actualitate conform studiilor medicale, acestea fiind Influenta suplimentelor alimentare asupra randamentului sportiv si Compozitia alimentelor - biodisponibilitate si biotransformare. De curand, a intrat in echipa Tonusapp unde creaza lanurile alimentare pentru persoanele care folosesc aplicatia de sport dedicata femeilor.

Clase / Seminarii

”Supplements” are a necessity in your workout

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Daca organismul tau a ajuns la punctul in care, alimentatia nu mai este suficienta pentru ati atinge obiectivele de performanta, atunci ai nevoie sa-l ajuti in cel mai sanatos mod. In present, piata de suplimente este atat de versatile, promitatoare si ofertanta incat orice citesti despre orice produs ti se pare cat i se potriveste si tie !

Ce trebuie sa stii este mai intai ca nu orice organism care practica acelasi tip de efort raspunde la fel ci diferenta o fac varsta, sexul, vechimea in sport, tipul constitutional si maximul capacitatii de effort pe care acesta il poate dezvolta ! Si asta inseamna ca geneticul este un factor destul de important fie in sens limitant fie in sens evolutiv !

Dieta este factorul cheie insa cand obiectivul tau este mai inalt decat ai putut dezvolta prin alimentatie si antrenamente consecvente, atunci este bine sa iei in considerare si minimul de suplimente de care ai nevoie atat pentru a-ti atinge obiectivul in sport dar si petru mentinerea sanatatii! Orice sport facut in parametrii de performanta, nu mai este anti-aging ci de uzura a aparatelor si sistemelor organismului iar pentru ca uzura sa fie la minim ai nevoie sa introduci sustinatoarele de efort !

Practici, bodybuilding, indoor cycling, outdoorcycling, kangoo jumps, step aerobic, HIIT, inot sau pur si simplu iti place sa alergi pe banda ori la competitii pentru amator, atunci ai nevoie sa stii ceea ce iti poate fi de ajutor pentru a nu-ti epuiza rezervele organismului. Si asta poti afla la acest seminar !