Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Gabriela Nedelea

Romania

Absolventa a masterului de Nutritie si remodelare corporala ca sef de promotie, a fost primul student-masterand care a prezentat  la sectiunea destinata profesorilor-doctori a  Congresului International de Educatie Fizica, Sport si Kinetotarapie 3 ani consecutiv.  Cele 3 lucrari prezentate in anii 2014,2015,2016 au fost publicate in reviste stiintifice medicale internationale iar pentru anul 2017 a primit o noua invitatie de a fi prezenta cu o noua lucrare tot in domeniul nutritiei. A scris multiple articole pentru diverse publicatii si a realizat 2 workshopuri creditate ECTS – Randamentul suplimentelor pentru sportivi si Biodisponibilitatea si biotransformarea alimentelor. Face parte din echipa de cercetare din diverse studii nationale, cel mai recent fiind studiul national privind alaptarea si diversificarea alimentatiei, acolo unde a fost coordonator de proiect.
A creat pentru Napolact retetele de smoothi-uri - work-out-refuel-repeat, prezente in brosurile tiparite si distribuite la evenimentele sportive din tara cum si brosura de nutritie pentru copiii 1-3 ani care a fost distribuita in mod gratuit tuturor mamicilor participante la diverse programe ale Asociatiei Samas.
A fost speaker la diverse evenimente de lansare a unor sali de sport, programe de sanatate ori conventii, expozitii si congrese !

Clase / Seminarii

”Supplements” are a necessity in your workout

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Daca organismul tau a ajuns la punctul in care, alimentatia nu mai este suficienta pentru ati atinge obiectivele de performanta, atunci ai nevoie sa-l ajuti in cel mai sanatos mod. In present, piata de suplimente este atat de versatile, promitatoare si ofertanta incat orice citesti despre orice produs ti se pare cat i se potriveste si tie !

Ce trebuie sa stii este mai intai ca nu orice organism care practica acelasi tip de efort raspunde la fel ci diferenta o fac varsta, sexul, vechimea in sport, tipul constitutional si maximul capacitatii de effort pe care acesta il poate dezvolta ! Si asta inseamna ca geneticul este un factor destul de important fie in sens limitant fie in sens evolutiv !

Dieta este factorul cheie insa cand obiectivul tau este mai inalt decat ai putut dezvolta prin alimentatie si antrenamente consecvente, atunci este bine sa iei in considerare si minimul de suplimente de care ai nevoie atat pentru a-ti atinge obiectivul in sport dar si petru mentinerea sanatatii! Orice sport facut in parametrii de performanta, nu mai este anti-aging ci de uzura a aparatelor si sistemelor organismului iar pentru ca uzura sa fie la minim ai nevoie sa introduci sustinatoarele de efort !

Practici, bodybuilding, indoor cycling, outdoorcycling, kangoo jumps, step aerobic, HIIT, inot sau pur si simplu iti place sa alergi pe banda ori la competitii pentru amator, atunci ai nevoie sa stii ceea ce iti poate fi de ajutor pentru a nu-ti epuiza rezervele organismului. Si asta poti afla la acest seminar !