A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Hayrold Abreu

Republica Dominicana

Hayrold este actor, dansator, cantaret. In anul 2000 a inceput sa ia lectii de dans la una dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Republica Dominicana, Dance Conservatory Alina Abreu. A lucrat pentru 10 ani in TV Show-ul R TV, participand ca dansator in cele mai importante evenimente din Republica Dominicana, ca Miss Republica Dominicana, Casandra Awards, etc. A facut parte din faimosul grup de dans hip hop Floor Step N (SNF) si a fost cantaret in formatia JC5. Hayrold a inceput sa lucreze ca actor in serialul TV “Apasionados” si in 2013 a fost actorul principal din primul film de dans Dominican, “A ritmo de fe”, film care a aparut peste tot in America Latina si SUA. Acum, Hayrold locuieste in Italia, unde a devenit membru al Dominican Crew, participand la nenumarate evenimente importante Zumba® Fitness.

Clase / Seminarii

Zumba party

Sambata, 22 Aprilie - 20:00 - 22:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.