A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

LIORA ZYTCER

Israel

Cu o lunga si impresionanta cariera de peste 20 de ani in industria fitness-ului si a dance-ului, Liora Zytcer a ales sa se stabileasca si sa profeseze in Romania datorita potentialului pietei de resort. Dar si pentru ca a considerat ca experienta sa si expertiza obtinute in tara sa natala, Israel pot fi utile si valoroase.
Datorita talentului sau, Liora a reusit sa se impuna ca un nume respectat in industria fitness-ului din Romania, atat prin programele de fitness si antrenament dezvoltate in salile in care activeaza, sau prezentate la conventii si evenimente sportive, dar si ca star TV datorita unui program care se bucura de mare succes si audienta in randul telespectatorilor.

Clase / Seminarii

Classical yoga

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Bazat pe stilul Sivananda, un sistem tradițional de yogacare  implică practici GMT: Pranayama (exerciții de respirație); Kriyas (curățare și purificare a corpului); Dhyana (meditație); Savasana (Relaxare); Vinyasa de Suryanamaskara (Sun Salutation) și Asana (bazandu-se  pe cele 12 posturi de bază și variațiile lor). Modificările aduse pot fi usor adaptate, astfel incat se pot exersa pentru a se potrivi pentru toate tipurile de corp și niveluri de abilitate. Această sesiune poate fi atât de benefica pentru toți, indiferent de experienta de fitness / yoga. Cu toate că acest program este recomandat celor care au o  anumita experienta, acest program face o introducere frumoasa in yoga, cu perioade de repaus între posturi pentru stabilirea unui echilibru de recuperare de energie.

COREX & Postural

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Toata lumea stie ca exercitiile core-ului imbunatatesc echilibrul si stabilitatea. Aceste tipuri de exercitii (pentru core) iti antreneaza muschii pelvisului, lombarului, coapselor si abdomenului, totul pentru a lucra intr-o armonie perfecta. Acest lucru conduce la o stabilitate mai buna, fie in sala de antrenament, fie in timpul activitatilor zilnice. De fapt, cele mai multe sporturi si activitati fizice depind de stabilizatorii principali ai core-ului. Acestia asigura forta si stabilitate in intregul corp, de aceea este foarte important sa dezvoltam aceste grupe musculare. Pe langa ocazionalele genuflexiuni si flotari, si exercitiile pentru core sunt deseori neglijate. Insa, acestea iti vor pune cu siguranta “pe picioare” muschii trunchiului!

Posture Training:

Dupa ce a intampinat cateva probleme medicale, Lyora a creat o clasa de antrenament postural care a ajutat-o atat pe ea cat si pe clientii sai sa isi continue vietile cu mai putina durere si o forma fizica buna. Din pacate, putini oameni au o postura buna, mai ales una perfecta. De fapt, postura incorecta dezvolta deseori probleme medicale (dureri de spate si de gat, blocaje, raniri rapide), incat nu apuci sa observi decat cand nu iti mai poti misca un umar de exemplu. Din fericire, iti poti corecta postura introducand in atrenamentul tau anumite exercitii simple si stretching.

Pilates harmony circle & ball

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Vino pentru a explora o clasă speciala a conceptului nostru, unde antrenamentul de Pilates va fi sporit prin utilizarea unei mingi specifice care va ajuta la dezvoltarea rezistentei si a  fortei de concentrare, precum și la imbunatatirea coordonarii.

Tot ce trebuie este un cerc pentru a-ti creste rezistenta, îmbunătățind în același timp si flexibilitatea.

Rezistenta constituie stimularea musculaturii,  beneficiu de care ai nevoie pentru a fi tonifiat.

Cel mai bun lucru de care ai nevoie, asa ca va asteptam.