A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Larisa Balea

Romania

Larisa Balea, este instructor de Zumba® din noiembrie 2011.Dupa ce si-a incheiat cariera in sportul de performanta, a intrat in lumea fitness-ului. Pasionata fiind de sport, dans si muzica, a ales sa predea cursul de Zumba Fitness.Fiind o fire vesela si carismatica, adora sa “fure” zambete de la cursantii sai . A participat la diverse evenimente interne si internationale Zumba Fitness, astfel acumuland experienta.

Ea recomanda acest program tuturor celor care vor sa imbine arderea caloriilor cu dansul pe diferite ritmuri latino, dar si alte influente internationale, cum ar fi dancehall, bhangra, hip-hop,etc.Asadar  toti cei care iau parte la clasele de Zumba®, au parte de distractie garantata si se mentin in forma.

Clase / Seminarii

Zumba Fitness

Duminica, 23 Aprilie - 16:30 - 17:30

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.