Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lidija Mitrojevic

Serbia

Instructor Urbhanize , Zumba Fitness , Masala Bhangra . De mica practica diferite sporturi iar cea mai mare pasiune a ei este dansul. Primul stil de dans pe care l-a practicat este Street dance si Hip Hop, iar mai tarziu, in Gemania, in cadrul Scolii Profesionale de dans descopera: Commercial dance, House dance, Jazz balet.  Mai tarziu , se intalneste cu Zumba Fitness ,devenind Zumba instructor. A  participat la diferite evenimente naționale si internationale , conventii de fitness !

In noiembrie 2014 devine ambasador Masala Bhangra.

In luna martie 2015 , calatoreste in Danemarca pentru a-si indeplini un vis. Acela de a deveni instructor Urbhanize . Perseverand in acest domeniu , a participat impreuna cu echipa Urbhanize la diferite evenimente sportive importante in calitate de instructor si presenter international.

Clase / Seminarii

URBHANIZE

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Urbhanize este un program nou dans fitness , creat de catre Tina & Dennis Thomsen si lansat oficial la 1 ian 2015. Programul URBHANIZE foloseste o combinație unica dintre Bhangra ( dans traditional indian ) si Hip Hop , la care se adauga sesiuni de toning.