A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lidija Mitrojevic

Serbia

Instructor Urbhanize , Zumba Fitness , Masala Bhangra . De mica practica diferite sporturi iar cea mai mare pasiune a ei este dansul. Primul stil de dans pe care l-a practicat este Street dance si Hip Hop, iar mai tarziu, in Gemania, in cadrul Scolii Profesionale de dans descopera: Commercial dance, House dance, Jazz balet.  Mai tarziu , se intalneste cu Zumba Fitness ,devenind Zumba instructor. A  participat la diferite evenimente naționale si internationale , conventii de fitness !

In noiembrie 2014 devine ambasador Masala Bhangra.

In luna martie 2015 , calatoreste in Danemarca pentru a-si indeplini un vis. Acela de a deveni instructor Urbhanize . Perseverand in acest domeniu , a participat impreuna cu echipa Urbhanize la diferite evenimente sportive importante in calitate de instructor si presenter international.

Clase / Seminarii

URBHANIZE

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Urbhanize este un program nou dans fitness , creat de catre Tina & Dennis Thomsen si lansat oficial la 1 ian 2015. Programul URBHANIZE foloseste o combinație unica dintre Bhangra ( dans traditional indian ) si Hip Hop , la care se adauga sesiuni de toning.