A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lucian Liciu

Romania

Lucian a inceput sa practice atletism inca din clasele primare si a cointinuat pana la terminarea liceului. Anii de performanta au fost multi si grei, dar a muncit cu drag, pentru ca isi dorea sa mearga la facultate. In 2004 a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. A obtinut numeroase premii, atat individual, cat si cu echipa: locul III la Campionatul National de Cros de la Sighisoara. Acum intelege performanta nu doar ca pe un clasament, ci ca pe un mod de a atinge sufletele oamenilor. Sunt 14 ani de cand sala de aerobic i-a devenit, de cele mai multe ori, prima casa. Din februarie 2011 este instructor Zumba® Fitness B1 si B2, Zumba® Kids si Kids Jr, Zumba® Gold, Zumba® Step si Aqua Zumba®.

Clase / Seminarii

Zumba Fitness

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.