Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lucian Nicolescu

Romania

Pasionat de cum functioneaza corpul uman si practicant de mic al sportului de performanta, Lucian Nicolescu cladeste cariera atat ca Antrenor cat si ca Preparator Sportiv in cadrul Facultății de Sport a Universității Babes Bolyai, sub indrumarea unui Maestru Emerit al Sportului, se specializează in culturism si fitness de performanță. Devenit antrenor coordoneaza echipa de instructori ai centrului de fitness ZenGym pe care il detine si este totodata Presedintele Clubului Sportiv GREEN FIT, unde pregateste sportivi care devin medaliati la competitiile nationale de culturism si fitness. Dincolo de culturism si fitness, atras de dezvoltarea abilitatilor motrice, devine Preparator Sportiv si se specializeaza in dezvoltarea fortei, vitezei si rezistentei, iar in prezent pregateste si atinge forma fizica de varf cu mai multi campioni nationali si sportivi de elită mondială din diferite discipline.

Clase / Seminarii