Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lucian Nicolescu

Romania

Păstrând simplitatea motricităţii şi dezvoltând-o în cei 15 ani de profesare, Nicolescu S. Lucian reuşeşte să creeze idei unice în lumea fitness-ului, pe baza celor mai noi concepte şi teorii sportive. În prezent, în calitate de  Preparator Sportiv, pregăteşte fizic sportivi de performanţă cu care obţine rezultate la nivel naţional şi mondial, în diferite discipline sportive.

În cadrul Convenţiei Internaţionale de Fitness 2016, îşi propune să prezinte sisteme folosite ca preparator,  dar care pot fi simplu adaptate pentru  a concepe cele mai eficiente programe de fitness!  Nu rata seminarile urmate de antrenamente demonstrative!

Clase / Seminarii

The Science in “Modern Human Training”

Sambata, 22 Aprilie - 16:30 - 17:30

In prezent, aplicarea “Pricipiului Specificitatii” sta la baza pregatirii in toate sporturile. Asta inseamna ca un fotbalist care intra in sala de fitness va fi antrenat ca un fotbalist, insa ce facem cu omul de rand? Care este specificul acestuia? Sau cum alcatuim programul de antrenament pentru omul modern? Descopera detalii de la Preparatorul Sportiv  Lucian Nicolescu, iar dupa seminar, daca vrei sa testezi conceptul, inscrie-te la antrenamentul “Modern Human Training”.

Muscle development

Duminica, 23 Aprilie - 15:15 - 16:15

Dupa 18 ani ca practicant si peste 10 ani de studiu, Lucian Nicolescu deschide subiectul primei sale specializari: hipertrofia. Impartaseste opinia sa despre dezvoltarea musculara, in randul barbatilor si mai ales in randul femeilor! Conceperea unui program de antrenament este doar unul dintre subiectele ce urmeaza a fi atinse.