A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

MARIANA DRAGAN

Romania

Mariana practică yoga de 6 ani şi este pasionată de viaţa sănătoasă, vindecare holistică, ayurveda, reconectare cu natura şi cu noi înşine. A studiat limbi străine şi are un background de peste 15 ani în Comunicare şi Marketing, iar in 2013 a obţinut certificarea de 200 de ore Yoga Alliance International. Practica ei este accesibilă, adaptabilă dar cu impact profund, fizic şi emoţional.

A pasit pentru prima oara intr-un studio de yoga pentru ca avea dureri de spate si nu mai voia „recuperare medicala”.

Dupa trainingul de yoga teacher in Sivananda Hatha Yoga, in Spania, pentru cele 200 de ore YTT certificate de catre Yoga Alliance International, a decis sa paraseasca lumea corporate pentru a se dedica practicii si predarii yoga.  Acum, preda cu bucurie, incantare si recunostinta impreuna cu Ioana Hudita in cadrul proiectului de suflet, Zen Corner, precum si la Hotpod Yoga Bucuresti si Rose Aerobic.

Clase / Seminarii

Hatha Yoga

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Toate sistemele de Yoga explica esenta practicii ca un mijloc de trezire.

In acelasi timp, stim ca aceasta Yoga este si o  colecție de tehnici– technici de posturi corporale (Asana), tehnici de respirație conștienta (Pranayama) si tehnici de stabilizare și linistitire a mintii (Dhyana/meditatie).

Simplificand mult, am putea spune ca toate aceste tehnici, predominant ‘energetice’  sunt doar modalități prin care ne deschidem catre realitatea experientei noastre– in acest moment.

In aceasta deschidere observam ca putem recupera o buna parte din energia blocata in corp– energie blocata in tipare fizice  si in tipare mentale.