A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Maram Machlah

Romania

Machlah Maram are de 21 de ani si este un instructor de Zumba din 18 noiembrie, 2011.

Grație unui prieten foarte bun,  a fost introdusă în această lume uimitoare ce are foarte multe de oferi si a inceput sa predea clase de Zumba din momentul in care si-a obtinut licenta.. Mulțumită acestui concept a avut ocazia de a întâlni oameni minunați și să isi facă prieteni din întreaga lume.

Ea încearcă să țină pasul cu tot ceea ce zumba ofera, participand la sesiunile lui Zin Jam  și la tot felul de evenimente, pentru a deveni un instructor mai bun pentru elevii ei.

Zumba este pasiunea ei pe care vrea sa  o împărtășească cu voi toți, așa că vă rugăm să verificați programul și să va alăturati clasei ei!

Clase / Seminarii

Zumba Fitness

Duminica, 23 Aprilie - 09:00 - 10:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.