A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Matei Cornel

Romania

A început sa practice sport la vârsta de 9 ani, sportul de echipa (fotbal) fiind cel care l-a disciplinat si educat. După 11 ani, activitatea lui Matei în acesta zona sportiva s-a încheiat și a început sa practice fitness-ul pentru o buna condiție fizica. Anii au trecut și după 9 ani de experienta în mai multe sali de fitness ca simplu client, a hotărât sa urmeze mai multe cursuri pentru a se specializa în acest domeniu. Acum, pentru Matei, Fitness-ul este un mod de viata și, de mai bine de un an de zile, si-a lărgit spectrul de clienți având absolvite ambele module de curs Antrenor Personal by Fitness Scandinavia. În același timp, fiind o persoana foarte energica, s-a organizat pentru a avea clase de grup având la baza cursuri precum S.F.T, COREX&POSTURAL și Matthew Griffiths experience.
Având Motto-ul “ Singurul obstacol este in creierul tău”  si fiind adeptul terapiei prin sport, îsi ajuta clienții sa treacă cu ușurință și cu zâmbetul pe buze peste obstacolele apărute zi de zi.

Clase / Seminarii

BOSU circuit workout

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Bosu este un accesoriu care creaza dependenta si o spunem din mai multe motive! Echilibrul este unul din functiile organismului care este testat cel mai mult cu ajutorul BOSU-lui insa surpriza vine atunci cand vei observa ca tot organismul trebuie sa participe pentru a pastra acel echilibru. Este necesar a angrena diferite grupe musculare care trebuie sa lucreze impreuna iar asta nu poate aduce decat rezultate extraordinare.
Pentru a iti demonstra calitatea si necesitatea acestui extraordinar accesoriu te asteptam la o ”pauza”  :) alaturi de noi”