A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Matthew Griffiths

Marea Britanie

Matthew este furnizor de educatie si antrenor personal in industria fitnessului si wellnessului. Este ambasador pentru linia vestimentara de sport CASALL, purtator de cuvant pentru POLAR (monitoare de ritm cardiac) si VIVOBAREFOOT (linie de incaltaminte sport).
Si-a prezentat ideile in evenimente din peste 20 de tari ca AsiaFit, China and Filex, Aus. De asemenea, Matthew a colaborat cu diverse companii ca Nike, Shell, SAS si Adidas.

A facut parte din echipa originala de master traineri Schwinn Cycling si a colaborat cu Nautilius International, unde a fost implicat in dezvoltarea si trainingul multora dintre programele lor de educatie la nivel global. Matthew a dezvoltat cele 80 de antrenamente pentru aplicatia iPhone CASAL HIT T.O.D. (Training of the Day – Antrenamnetul Zilei), care are acum peste 100.000 de utilizatori.
Numele sau a fost referit in multe carti si publicatii si in prezent contribuie cu revista ELLE. Matthew este master trainer in cadrul uneia dintre cele mai mari Academii de Personal Training din Norvegia, AFPT.

In esenta, obiectivul lui Matthew este acela ca fiecare student trebuie sa isi dezvolte patternurile naturale de miscari. Miscari ca alergarea, catararea, sariturile, fandarile, tragerea, impingerea sunt unele naturale si trebuie dezvoltate de catre fiecare student. El a creat o fuziune de sisteme de diferite forme si miscari care impreuna construiesc un sistem unitar ce ii va oferi studentului libertatea de a-si explora potentialul fizic si fluiditatea si eficienta miscarilor din sport in viata de zi cu zi.


Clase / Seminarii

PROCEDOS 3D Functional training

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Aceasta este cea mai tare metoda pentru a provoca lumea fitness-ului și a sportivilor de performanta. Acest antrenament este utilizat de către Sportivii și formatorii calificați din întreaga lume pentru a îmbunătăți performanțele atletice și pentru a ajuta in procesul  de dezintoxicare. Pentru prima dată în Romania se poate experimenta acest program, care este unul revolutiona.  Participa si tu la aceasta clasa unica a lui Matthew pentru a  experimenta conceptul pe toate nivelele.

3D Functional Medicine ball training

Sambata, 22 Aprilie - 15:15 - 16:15

Participa si tu la o clasa functionala motivationala de 30 de minut, unde antrenamentul este bazat pe utilizarea mingilor medicinale. Experimenteaza  lucru în direcții multiple, intensități și viteze pentru a ajuta la imbunatatirea mișcării umane și performanța sportivă

Mobility training

Duminica, 23 Aprilie - 09:00 - 10:00

Exploreaza valoarea și motivul pentru care formarea de mobilitate este esențială pentru toată lumea de la un incepator la un atlet profesionist. Forta este inutila in cazul in care nu vă puteți mișca în mod eficient și bine. În această sesiune de practică cuprinzătoare,  Matthew va va arăta exerciții de mobilitate și tehnici eficiente care vă vor ajuta și clienții sa se  deplaseze  mai bine funcțional.

Real functional training

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Participa si tu la un curs informativ funcțional de formare, unde vei avea șansa de a învăța cele mai recente tendințe și exerciții în domeniile științei formării funcționale.

* Vor exista unele părți practice pentru această sesiune.