A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Mihaela Murgu

Romania

Mihaela este o talentata instructoare din Bucuresti care si-a inceput cariera in fitness inca din 1997. La varsta de doar 4 ani a inceput sa faca balet clasic si modern. A studiat baletul la Palatul National al copiilor din Bucuresti, Rapsodia Romana din Bucuresti si Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti.
In prezent lucreaza ca instructor de aerobic si preda clase de aerobic in circuit, PortDeBras, Step-aerobic, Functional Intensive Training, Body Shape, Slim&Tone dar si ca antrenor personal la sala sau online pe www.homeaerobic.com. Mihaela crede cu tarie si in conceptul de sport in propria casa: un bun antrenor personal poate obtine rezultate cu clientul si acasa! Aduce sportul si un nou stil de viata si in casa ta. Poti face fitness in sali speciale, in aer liber dar si in casa ta!

Clase / Seminarii

Ballet Workout

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Ballet Workout sunt exercitii care ajuta la modelarea si tonifierea corpului, sporeste flexibilitatea si rezistenta la exercitiile fizice. Este un program inspirat din Balet, Stretching, mixate cu secvente de echilibru, toate contribuind la imbunatatirea coordonarii neuromusculara si autocontrolului.