A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Mihaela Radulescu

Romania

Fiind o fire energica si ambitioasa, iubind sportul, dansul si copiii, nu mult a lipsit sa fac o cariera din asta inca de la 21 ani, devenind profesor coregraf de balet in Targoviste si pana-n prezent.

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, in 2011 devin instructor aerobic-fitness, pilates, port de bras, personal trainer, iar in 2012, instructor autorizat Zumba Fitness., membru Zin.

Simtind combinatia fabuloasa intre energie si muzica unica din Zumba ,fuziunea de dansuri latino si cea internationala(cumbia, salsa, merengue,raggaeton..)creand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant,ma motiveaza si finalizez noi specializari precum Zumba Gold, Zumba Kids, Zumba Sentao, Zumba Step.Particip la mai multe conventii din tara si strainatate, 2012-Coventia de la L’Ille Franta, Praga, Ungaria.

Zumba devine, astfel, un stil de viata, un program ce este conceput ca un mix de aerobic si fitness, cu miscari in ritmuri latino rapide, care tonifica si sculpteaza  eficient corpul.

Clase / Seminarii

Zumba Fitness

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.