A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Mihai Cuc – Mike

Romania

Nascut in Bucuresti, Mihai si-a inceput cariera sportiva inca de la 12 ani cand a ales calea volei-ului de performanta. Cu o experienta de peste 15 ani acumulata la echipe precum Dinamo, Rapid si CSM Bucuresti, a inteles ca sportul este drumul cel mai sigur catre o viata minunata, sanatoasa, armonioasa si disciplinata.

Avand ca atuuri ambitia, perseverenta si puterea de a motiva, Mihai a ales sa intre in lumea fitness-ului pentru a impartasi fiecarei persoane pe care o intalneste energia pozitiva si forta de a se autodepasi. De cand a intrat in echipa Body Art Wellness Club, Mike a avut o ascensiune rapida si puternica, reusind sa isi exprime creativitatea pe scenele conventiilor si evenimentelor fitness din Romania. Cursurile de pregatire si certificari pe care le-a adaugat experientei sale: SPINNING Instructor – certificare obtinuta in BlackPool UK, Scwhinn Indoor Cycling  si Indoor Cycling ICG.

Clase / Seminarii

The power of cycling (SPINNING)

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Stim cu totii ca eforul este meritat pe deplin in momentul in care vedem rezultatele. Aceasta clasa reprezinta calatoria motivationala menita sa iti ofere acel ceva extra si sa iti faca ziua mai buna. Distreaza-te in aceasta calatorie care-ti va testa limitele, conceputa de trainer-ii Mihai Tica si Mike Cuc. Vei putea sa iti descoperi potentialul ascuns al antrenamentului cardio cu un mix extraordinar de intensitate. Descopera beneficiile antrenamentului de tip cardio si lasa-te dus de pedale in aceasta cursa electrizanta. “Fii intotdeauna propriul tau erou, crezi in tine si arata-ne puterea MAXIMA, energia EXTREMA si PASIUNEA Cycling-ului!”

Bosu

Duminica, 23 Aprilie - 09:00 - 10:00

Un antrenament intens, eficient, stimulant, provocator, plin de satisfactii cu o incarcatura maxima de actiune, de la inceput pana la sfarsit! Si, cel mai important dintre toate, are factorul DISTRACTIE! Cu ajutorul accesoriilor BOSU® (platforma Bosu si Bosu Power Stax) vei  descoperi o alta latura a antrenamentului pe intervale la intensitate crescuta, precum si aplicabilitatea lui, atat in fitness, cat si in sport.  Iti vei imbogati cunostintele cu o varietate de exercitii la intensitate maxima, folosite atat de catre atleti de top cat si de catre incepatori.