Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Omer Rosenberg

Israel

Omer este unul dintre cei mai cunoscuti presenteri de fitness islaelieni din lume. El este de asemenea si fondatorul FIC-Conventia de Inovatii in Fitness, ce are loc in Israel si fondatorul NEXT FITNESS-cluburi de fitness profesionale  de antrenament functional. Omer este considerat de catre multi un trendsetter in inovatiile din fitness prezentate in presa din Israel.

Clase / Seminarii

Tabata step flow

Sambata, 22 Aprilie - 10:15 - 11:15

Arta antrenamentului 20/10 este incredibila. Atunci cand step-ul este adaugat in antrenamentul Tabata se schimba povestea, astfel incat participantii trebuie sa se pregateasca sa isi foloseasca imaginatia si sa transpire.

HIIT for life

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

O frumoasa si interesanta  class ce combina beneficiile antrenamentului HIIT si arta mobilitatii pentru un antrenament complet atat pentru minte cat si pentru trup.

NEXT generation of fitness

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Clasa aceasta este de tipul bootcamp si a devenit foarte intalnita in ultima vreme dar ce se intampla cand HIIT intalneste antrenamentul de tip core si stretchingul. Omer va invita sa vedeti cu ochii vostri.