A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Paul Borchescu

Romania

Paul Borchescu are 23 ani, a fost pasionat de dans inca de mic incepand cu dansuri populare 12 ani in ansamblul folcloric “Lugojana” , in paralel 1 an jumate dans sportiv  terminand  in cele din urma prin a fi membrul trupei de dans “Salsa With Attitude” din Timisoara.
Indragostit de ritmurile latino a hotarat sa continuie cu dansul asa ca a devenit instructor de Zumba Fitness in Ianuarie 2016.Marturiseste ca este exact ceea ce si-a dorit deoarece ii place sa daruiesc din energia , zambetul si pasiunea lui tuturor persoanelor care participa la orele sale.
Certificari : Zumba Fitness – Ianuarie 2016
Instructor Aerobic  - Fitness Scandinavia – Iunie 2016
Instructor FunctionalShape – Iunie 2016.

Clase / Seminarii

Zumba Fitness

Duminica, 23 Aprilie - 09:00 - 10:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.